00 31 6 12 82 18 78

DE GESCHIEDENIS

De heuvel van de eekhoorns

La Collina Degli Scoiattoli is een door een familie gerunde biologische vakantie-boerderij vlakbij het dorpje Cravanzana in de regio Piëmonte (Alta Langa). De boerenhoeve ligt op een landelijke locatie, genesteld in de heuvels op 600 meter boven de zeespiegel.

De boerderij is toegankelijk via een onverhard pad van ongeveer 800 meter lang, ongeveer 7 hectare groot en heeft hazelnoot- en walnootboomgaarden, een fruitboomgaard, bossen en een moestuin.

De boerderij ligt in een idyllische omgeving met een adembenemend uitzicht op het zuiden. La Collina Degli Scoiattoli is een kleine nederzetting van stenen gebouwen, van meer dan 200 jaar oud. Twee van deze gebouwen bevatten het gastenverblijf dat bestaat uit vier B&B-kamers met een en-suite badkamer en er is een apart gebouw met twee zelfstandige appartementen.

Door de prachtige open ruimte van de hoeve worden onze gasten aangemoedigd om deze te verkennen, wat dit een geweldige plek maakt om je te ontspannen (dolce far niente!) en te genieten van de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van Italië.

Onze boerenhoeve is ook zeer geschikt voor groepsactiviteiten zoals yoga-retreats, familie-evenementen, culinaire weken, vriendengroepen, fietsvrienden. Het is mogelijk om de boerenhoeve exclusief voor jouw gezelschap te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zijn gevestigd vlakbij het dorpje Cravanzana in de provincie Cuneo in de Italiaanse regio Piëmonte. Op 1 dag rijden (1150 km van Utrecht). Dit is het perfecte startpunt voor sightseeing (Alba, Acqui Terme, Turijn, Genua), het bezoeken van de grote wijnhuizen (in Barolo, Barbaresco, Dogliani, Asti), een dagje aan de Ligurische zee (een uur rijden), sportieve activiteiten (wandelen, racefietsen, e-biken, golfen, truffels zoeken) en natuurlijk het genieten van de smaakvolle restaurants voor pranzo e cena in de directe omgeving.

Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van een onvergetelijk verblijf bij ons.

OVER ONS

De gezichten achter
La Collina

Log in op jouw account